Primal Defense ULTRA, 180 caps

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 82,71 (inclusief 9% btw)
Aantal

Primal Defense ® ULTRA

180 st Vegetarische Capsules

Probiotica zijn levende microflora die een belangrijke rol spelen bij het handhaven van een goede gezondheid. Veel voedingsmiddelen bevatten probiotische culturen. Dezen nestelen zich in darmkanaal, waar ze de spijsvertering en het immuunsysteem verbeteren. Hierdoor verbetert de gezondheid.

Probiotica bevorderen de voordelen van een gezond dieet door het ondersteunen van een normale absorptie en opname van voedingsstoffen in de darm.

Bepaalde probiotische mengsels bevorderen het juiste evenwicht tussen goede en potentieel schadelijke bacteriën, en bevorderen een regelmatige stoelgang.

    De ultieme hoge potentie, breed-spectrum probiotische formule, die op 15 miljard levende celgetal ** per dag van 13 soorten van nuttige culturen inclusief de bodem op basis van probiotica genoemd Homeostatische ® bodemorganismen.
    Ondersteunt de normale intestinale comfort en functie, en bevordert een gezonde intestinale eliminatie regelmaat en consistentie. +
    Helpt bij het behouden van een gezonde, evenwichtige immuunsysteem, wat gunstig is voor de algehele gezondheid. +
    Bevat Bacillus subtilis om gezonde melkzuurbacteriën (Bifidobacterium en / of Lactobacillus) evenals hun gezonde pH in de darm. +
    De Saccharomyces boulardii in Primal Defense ® ULTRA voedt darmslijmvlies cellen naar de normale barrièrefunctie van het darmepitheel, het front voor de verdediging van het lichaam te ondersteunen. +
    Geleverd via UltraZorbe ™ 100% vegetarische capsules om potentie te garanderen, elimineren de noodzaak voor vul-en bindmiddelen, en zorgen voor een snelle voedingsstoffen vrijkomen door snellere ontbinding in het lichaam. Onafhankelijk onderzoek suggereert UltraZorbe ™ capsules lossen vollediger dan andere vegetarische capsules.
    Revolutionaire BioProtect ® verpakking voor een optimale ingrediënt frisheid en kracht.

Hoe is Primal Defense ® ULTRA verschilt van andere probiotica

    Primal Defense ® ULTRA is de ultieme hoge potentie, breed-spectrum probiotische formule. Drie capsules per dag zorgen voor een 5 miljard levende cellen** van 13 soorten van nuttige culturen inclusief de bodem op basis van probiotica genoemd Homeostatische ® bodemorganismen (HSOs).
    HSOs een positieve rol spelen in een gezonde spijsvertering door ondersteuning van een gezonde melkzuurbacteriën tellen en gezonde pH-waarde in de darm. +
    Het bevat de probiotische Saccharomyces boulardii die voedt en ondersteunt een gezonde darmepitheel voering integriteit, de frontlinie voor de verdediging van het lichaam,. En een unieke mix van Lactobacillus en Bifidobacterium probiotica die regelmatig darmfunctie te bevorderen en te ondersteunen immuun gezondheid +
    Primal Defense Ultra wordt geleverd via UltraZorbe ™ capsules en is verpakt in de BioProtect ® Packaging System.

Voor wie is Primal Defense ® ULTRA?

Primal Defense ® ULTRA kan gebruikt worden door iedereen die behoefte heeft of wil een probioticum en wordt sterk aanbevolen voor iedereen die om hun spijsvertering te herstellen.

Dysbiose is een onbalans van microflora in de darm, vaak veroorzaakt door te veel bewerkte- en geraffineerde producten in de voeding, alsmede giftige stoffen uit de omgeving. Iedereen met een dergelijk dieet profiteren van Primal Defense ® ULTRA.
 

Een goede spijsvertering is van cruciaal belang voor de algehele gezondheid, in het bijzonder gezonde werking van het immuunsysteem. Primal Defense ® ULTRA kan bijdragen tot het behoud een goede spijsvertering en bevordert de algehele gezondheid voor mensen met een breed scala aan gezondheidsproblemen.

Aanbevolen dosering:
Volwassenen beginnen met 1 capsule per dag met 200 ml water of sap en geleidelijk te verhogen tot 1 capsule 3 maal per dag. Best ingenomen op een lege maag.

** Op het moment van de fabricage

© 2013 - 2020 EsterC.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel