RAW Calcium

Vorige Artikel 2 van 2
€ 35,94 (inclusief 9% btw)
Voorraad 6 stuks
Aantal

Is uw Calcium RAW, organisch, geheel voedsel en plant-vorm calcium? Het is als het vitamine Code RAW Calcium. Met behulp van een gepatenteerde vorm van mariene algen bekend als Algas calcareas.sp die ecologisch wordt geoogst uit de ongerepte kusten van op afstand Zuid-Amerika, dit is de enige rauw, organische, pure plantaardige vorm van calcium die Garden of Life ® ooit heeft gevonden.
 
Waarom kiezen voor deze vorm van calcium?

Er zijn veel voordelen aan het kiezen van deze plant-vorm calcium over een rots-source calcium. Het is algemeen bekend dat planten uit de natuur zijn de favoriete bron van voedingsstoffen voor het lichaam. Van even groot belang is dat de plant-vorm calcium gebruikt in vitamine Code RAW Calcium, Algas calcareas.sp, ook 73 natuurlijk voorkomende mineralen en sporenelementen zoals magnesium, silicium, borium, vanadium en strontium dat alle zijn gekoppeld aan gezonde botten biedt . †
 
Andere voedingsstoffen Gevonden in vitamine Code RAW Calcium

In aanvulling op de rauwe, plant calcium, vitamine Code RAW Calcium bevat een groot aantal andere grondstoffen vitaminen en mineralen en live probiotica en enzymen. Raw Vitamine D, een belangrijke been gebouw vitamine, is opgenomen in de hoeveelheid van 1600 IE per portie. † Vitamine D is essentieel voor botten en werkt als een hormoon om de absorptie van calcium te verhogen tot 80%. †

Ook bekend als een belangrijke factor in gezondheid van de botten, vitamine K2 komt in twee vormen: MK-4 en MK-7. Vitamine Code RAW Calcium maakt gebruik van de MK-7 vorm, die duurt langer in het lichaam dan MK-4.

Vitamine Code RAW Calcium Ingredient Highlights:

    RAW, Whole Food, Organic, Plant-Form Calcium
    1600IU RAW Vitamine D3
    100 microgram vitamine K2 als RAW MK-7 uit natto
    386mg van RAW Magnesium
    Volledig vrij van kalksteen, krijt of
    dierlijk bot-source Calcium
    Gluten Free, Dairy Gratis
    Geen bindmiddelen of vulstoffen
    Leef Probiotica & enzymen
    Bevat 22 RAW & Biologisch geteelde groenten en fruit

AlgaeCal RAW is een oceaan-afgeleide rauw, organisch, geheel voedsel, plant vorm van calcium van nature rijk in 73 bot-gebouw mineralen en sporenelementen.
 
Wat zijn de voordelen van het nemen vitamine Code RAW Calcium?

De eerste RAW, organische calcium, vitamine code RAW Calcium:

    Kan verminderen risico op osteoporose † †
    Verhoogt Bone Strength †
    Verhoogt de botmineraaldichtheid †
    Vertraagt ​​Bone Loss †

Of u nu een vegetarische levensstijl living, of gewoon op zoek naar de beste bron van extra calcium beschikbaar, Vitamine Code RAW Calcium met AlgaeCal RAW is het antwoord voor je.
 

† † voldoende calcium en vitamine D als onderdeel van een gezond dieet, samen met fysieke activiteit, kan het risico op osteoporose op latere leeftijd.

bron: www.gardenoflife.com

© 2013 - 2020 EsterC.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel